Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 21 до 30 от общо 151

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от peter11_82 Виж публикацията
    Доста пръдливо и неорганизирано изложение според скромното ми мнение. Бил съм на най-големите машиностроителни изложения в Хановер и др. Тук просто е една бутаница, защото всеки 2-ри човек е решил да става пчелар и е дошъл да си купи неща, дето ги има във всеки пч. магазин, но за сметка на това тук са на същата или по-висока цена
    Бизнес контакти - трудни - бутаница е
    Покупки - трудни - бутаница е, ако са обемни зор с носенето до колата
    Фактури - не, ne, no, nein - мръсна дума
    Губене на време и шанс за среща с познати - 150%
    Моите 3 цента по темата...
    Така беше и предните години. Аз ще ходя утре, нямам нещо конкретно и не знам за какво отивам Най вероятно ще пия едно кафе в мола, ще направя един опит да разгледам и ще си тръгна. Такава бутаница не съм виждал никъде, вътре все едно сме овце не хора. Това да раздават пари в цигански квартал няма да е такова чудо.

Потребител
    Регистриран
    18.02.2015
    Отсреща в подземния паркинг на мола. Той е на 2 нива и няма ограничение на времето. Разстоянието пеша е под 100 метра. Всичко останало е или платено (синя зона, скоби, вече и паяк) или опасно (изнервени живущи в околните кооперации). Дори и без изложение паркирането (безплатно)в района, без МОЛ-а, е въпрос на късмет - все пак там са гара, автогара, НОИ и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от peter11_82 Виж публикацията
    Отсреща в подземния паркинг на мола. Той е на 2 нива и няма ограничение на времето. Разстоянието пеша е под 100 метра. Всичко останало е или платено (синя зона, скоби, вече и паяк) или опасно (изнервени живущи в околните кооперации). Дори и без изложение паркирането (безплатно)в района, без МОЛ-а, е въпрос на късмет - все пак там са гара, автогара, НОИ и т.н.
    Паркинга на Билла и той ли е платен?

Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •