Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 21 до 30 от общо 76

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    31.08.2016
    Пчеларски район
    с.Крушовица Д.Дъбник Плевен
    Здравейте, колеги! Изчетох 46 стр. с мнения, огорчения и закани относно тазгодишния de minimis. Моето лично мнение е, че всеки, който отговаря на тези абсурдни изисквания, трябва да си вземе парите. Сумата е смешна, но все пак-дават ли ти вземай. Но ви моля да се замислите дали при следващата ви среща (на пчеларското изложение в Плевен) с министъра на земеделието и СВЕТИЛАТА в пчеларството ще ги аплодирате, или ще се организираме да си издействаме уважение и зачитане на правата ни в земеделския сектор. От дългия ми опит като пчелар установявам, че ние сме единствената гилдия в този сектор, която прави всичко възможно да се разцепи, а не да се обедини.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Според теб , защо е така ?

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Само не разбрах - тая помощ не беше ли заради пръсканията и отровените пчели.Ако си стартирал миналата година и тая ти е първа за мед,а нямаш пчели,кой да ти събира мед и откъде фактури за продаден такъв.Ама сигурно аз съм глупав и не мога да схвана логиката.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Днес ходих в Габровския клон на ДФЗ по друга работа (заради Развъдната Асоциация) и останах безкрайно учуден, когато служителката ме информира, че наплива от пчелари във връзка с de minimis-а вече е започнал. Дори първо ме попита и аз ли ще кандидатствам, и остана безкрайно учудена, че не проявявам интерес и че съм дошъл по друг въпрос.

Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •