Защо не си купят стоката от евтините дестинации, а я искат от скъпата България?
Защо не си купят стоката от евтините дестинации, а я искат от скъпата България?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Верният отговор е:
6,54 - 7,31 лв/кг
К'во праим ся?!?!
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Да доколкото знам изкупните цени в Канада са долу горе такива миналата година са били по високи. Но тези фирми изкупвачи в Канада бяха замесени в скандал преди няколко месеца че вкарват мед от Аржентина и го смесват с Канадски с филтриране под налягане се обират полените и не може да се докаже произхода на медът слага се етикет смес и готово. Колкото до маржа доколкото знам че на дребно цената е 10 пъти по висока при краиния потребител.
Нали в САЩ и Канада основните приходи са от опрашване?!
Меда се явява вторичен(неосновен) приход.
Предпочитам да пия от извора.
Матеев за 10000 кошера колко работника са нужни за сезона?
Нека ти спестя малко време по проучването на идеята. Уругвайците не работят без пари. Заплащането е от 11 до 15 долара на час. Работа има и днес да отидеш ще започнеш.
Ето ти една актуална обява да видиш и какви са задълженията.
1.jpg
Винаги може по-добре.
1. Изкупната цена на Българския мед НЕ ЗАВИСИ ОТ СВЕТОВНИТЕ ИЗКУПНИ ЦЕНИ, които са много по-ниски.
2. Български мед се продава на по-високи цени в Европа именно защото е Български, а не защото е по-добър от останалите. Просто една положителна асоциация в главите на европейците, която обаче много лесно може да бъде разрушена.
3. Търсенето на Български мед (и цената) зависи от количеството на внесения ултрафилтриран китайски мед. Колкото по-много се внесе в Европа, толкова по-много подобрител ще е необходим.
4. Цялото ни благополучие зависи от една далавера, която не се знае още колко време ще продължи. Молим се да продължи безкрайно, но за съжаление реалноста е друга.[/QUOTE]
Матеев , благодаря за отговора . Но , не ми е ясно защо биеш ,,ШАМАД ,,. През 18 век сигнал за предаване с барабана .
Едно пишеш в първи пост , а после следва мънкане .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))