Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 21 до 30 от общо 51

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    Здравейте колеги пчелари.Тая година отново събрах семена от Асклепиас.На желаещите да го засеят изпращам по Еконт - 100 бр за 2лв.тел.0885 040848-Борисов.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    Здравейте колеги пчелари.Дойде времето за сеитба на Асклепиас.Имам ограничено количество семена,които изпращам по Еконт. 100 бр за 4лв, 200 бр за 6лв,500 бр за 10 лв.А ето линк от руските колеги https://www.youtube.com/watch?v=TDvSfx14S1k

Наблюдател
    Регистриран
    21.05.2019
    Здравейте.реших следващата година да си почина и да засея двора -1 дка.с асклепиас.Имам информация че за дружно поникване е необходима естествена зимна стратификация на семената.така.че съм решил да го засея предзимно.Някой ползвал ли е тази технология.И второ.започва ли да цъфти първата година.Поздрави.Васил.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.03.2017
    За технологията не знам, но имам асклепиас на 2 години и още не е цъфтял. Израсна висок ~ 150см, здраво,тъмно зелено стебло, но цвят до сега няма.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    Аз го засявам в кофички от кисело мляко в края на март и през целия април и когато разсада стане висок 10 -15 см и отмине опасността от слана го разсаждам на постоянно място,заедно с почвата от кофичката.Не понася разкъсване на коренчетата.През първата година цъфтят само единични растения,но на втората година си цъфти масово.

Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •