Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Затваряте ли кошерите при съобщение за пръскане?

Гласували
40. Не можете да гласувате в тази анкета
  • да

6 15.00%
  • не

34 85.00%
Отговори на анкетата
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 21 до 30 от общо 339

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Мислите ,че не се боря.Не така.Просто сега още се лутам да намеря правилния начин за борба.Сам съм сред вълци.Как от две години постоянно посвам клипове на отровени пчели в пчелина.Как при толкова много пчеларски организации една не ме потърси/заинтересован/за проблема ми.Ходих къде ли не да търся помощ само в една телевизия и още един човек ми дадоха малко морална подкрепа всичко друго не го интересува да се оправям сам.Е за какво са ми тия организация тогава,за какво ми е ДФЗ,за какво ми е БАБХ.Знаете ли с мъртво пило бай Осман/отвара/как евавеше царевицата на ТКЗС-то?

Потребител
    Регистриран
    09.12.2011
    Умният човек се учи от грешките си, а мъдрият - от грешките на другите

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Положението в държавата е потресаващо. Тази новина ме издразни сериозно. После управляващи се чудят защо губят избори.
    23 тона нафта и отрова, това са над 40 полета. Дали наистина са извършени, съмнява ме. Добре че са лакоми и крадът здраво, защото ако бяха изсипали всичко което са изписали живо насекомо нямаше да остане.

Наблюдател
    Регистриран
    25.09.2013
    Пчеларски район
    Гоце Делчев
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Положението в държавата е потресаващо. Тази новина ме издразни сериозно. После управляващи се чудят защо губят избори.
    23 тона нафта и отрова, това са над 40 полета. Дали наистина са извършени, съмнява ме. Добре че са лакоми и крадът здраво, защото ако бяха изсипали всичко което са изписали живо насекомо нямаше да остане.

Какво са изпраскали и какво не, само те си знаят.
    Факт е обаче, че на почти всички пчелари в Гоце Делчевския регион, пчелите за зимуване са останали по една шепа.
    А самолетите си обикаляха и пръскаха, поне това го виждахме.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Абе то начини има, ама много е трънлив пътя и затова никой не си прави труда. Ама един да пробие и гледай после какво ще стане. Държавата ще е заинтересована да се спазват правилата.

Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •