Не бъдете толкова подозрителни. Хората казват, че са работили по идеята 10 години. Матеев ще ме извиняваш, но ти си пчелар от 2-3 години а хората са мислили само за това 10 години. Аз мисля, че ако човек мисли целенасочено може да го измисли и за по-малко време.
Ясно се вижда, че магията е в рамките. Които не са рамки а някакви пластмасови контейнерчета.
Имам нова идея за това чудо. Рамките от двете страни са с някакви филтри през които става изпарението на водата. Меда се натрупва в контейнерчетата като най-тежкия узрелия мед пада на дъното и след като контейнерчето се напълни до определено ниво дъното на "рамката" се отваря и пропуска надолу най-долния узрял мед. След това тежестта намаля и клапата се затваря до допълването с нов мед отгоре и така цикъла се повтаря.
Нещо такова:
Дъното на "фалшивата" килийка може да е от филтърна хартия която пропуска меда бавно само в едната посока.
Винаги може по-добре.
Това не е нищо. Аз имам няколко кошера, които след като напълнят бурканите, лепят етикетите и право във веригите магазини из страната. След час - два ми носят парите от продажбата му право в банката. Аз през това време си чета форума и се чудя на някои на акълите.
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Хората имат идея и се опитват да я направят свои бизнес търсят финансиране чрез краудфъндинг - групово финансиране ,лесно е да се присмееш но защо не се опитате да измислите нещо и да го реализирате .
Нашенския пчелар преди 7-8 години докато е разпечатвал с вилицата сигурно така се е присмивал и на автоматичните разпечатващи машини.
А кой знае след няколко години може Матеев вече да ни убеждава колко човекочасове спестява и как си губим времето да вадим мед докато неговите кошери го пълнят сами в тенекиите.
Винаги може по-добре.
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Само аз ли виждам , че нямат хубава цедка за меда?Между 42-та и 45-та секунда се виждат мехурчета и парченца восък в течащия мед.Къде ли отиват разпечатките?
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))