Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследнаПоследна
Резултати от 21 до 30 от общо 361

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от bobi mitrev Виж публикацията
    Матеев, имаш ли наблюдение върху "ловни камери" и ако имаш дай инфо за тях.
    Та да отговоря по същество:
    Ако тази "ловна камера" е с чип Sony EFFIO и Super HAD II CCD матрица, вероятно е добра. Ако не е, рискувате да попаднете на лошокачествена камера.

Ето линк към сайта на Sony, където се разказва за чипа, и с какво той е по-добър от останалите: http://www.sony.net/Products/SC-HP/effiowld/

Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Матеев, постта ми беше информативен, а не провокативен.Сега можеш ли да ни представиш моделите цифрови камери и техническите им параметри, които си тествал за нощно виждане???

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Мога, но нали не очакваш да захвърля всичко друго, и да седна да ти правя описи и безсмислени списъци. Ела ми на гости и ще ти тръсна един кашон с камери, които ми е жал да изхвърля. Също и в мрежата все още имам десетки аналогови и цифрови камери, които все още не са демонтирани, но никой не ги гледа. Има и 3 стари сървъра, които все още логват някакви си Axis камери, които една по една периодично изчезват от мрежата, но никой не си прави труда да отиде и да види какво им се е случило. Имам дори стари компютърни платки, които преди много много години стояха по сървъри и логваха десетки аналогови камери. Вече дори съм забравил какви бяха те, но помня, че за тези платки и за софтуера съм давал хиляди левове.

Аааа, забравих, имам дори и чисто нови и неразпечатвани цифрови и аналогови камери куча марка - може би 10 или 15 броя, които са били купувани някога и след като съм видял що за боклуци са, така и не съм ги монтирал. Въобще като кажеш думичката камера - сигурно имам 50 или 100, с които на драго сърце бих се разделил, ако някой ми даде например 20% от стойността им. Сред тях има и добри, но не чак толкова колкото тези с EFFIO чип.

Казвам го съвсем сериозно - ако проявяваш интерес, ела ми на гости и ме разчисти от боклуците на смешна цена. Можеш дори да се пазариш за още по-ниска цена. Само че част от камеирте ще трябва сам да си ги сваляш от там, където съм ги изоставил - стълбове, стени, стрехи и тавани.

Наблюдател
    Регистриран
    06.04.2015
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20150406_125154.jpg
Прегледи:      536
Размер:	113.6 KB
ID:	3959Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20150305_100819.jpg
Размер:	91.6 KB
ID:	3957Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	20150406_124743.jpg
Размер:	216.0 KB
ID:	3958Предлагам ви изцяло нова система за охрана на пчелини ,вили и др .0876542754

Потребител
    Регистриран
    27.05.2013
    Пчеларски район
    с.Брестово Ловешко
    Предлагам ви изцяло нова система за охрана на пчелини ,вили и др .0876542754
    Това в крайна сметка, като за човек далеч от специализирани технически термини, колко ще излезе за парцел 1,5дка /разстояния например 50*30/?

Наблюдател
    Регистриран
    06.04.2015
    има ценова листа ...периметъра е до 100 метра така че покрива изцяло вашето пространство описана е цялата система като цена + труда и ддс ..можете да си калкулирате сам ,благодаря за вниманието

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    @cecos ,
    Пропуснал си да обясниш едно важно обстоятелство - за да работи системата на местото трябва да има 3G покритие на някой от операторите! С Любо я умувахме още преди две години в Плевен и по наша идея тя има една добавка - чрез говорящата сирена може да се осъществи двустранен аудио обмен. Стои ми на бюрото вече една година и си чака да и дойде момента - когато операторите разширят 3G покритието си, за да има смисъл от нея. Иначе имаме цялостно решение за интегрирането и в BeeG 13.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Наблюдател
    Регистриран
    06.04.2015
    условието за 3G покритието го има описано в брошурата

Потребител
    Регистриран
    27.05.2013
    Пчеларски район
    с.Брестово Ловешко
    [QUOTE=cecos;60279]има ценова листа ...периметъра е до 100 метра така че покрива изцяло вашето пространство описана е цялата система като цена + труда и ддс ..можете да си калкулирате сам ,благодаря за вниманието[/QU
    Благодаря за изчерпателния отговор, разбрах това, което ме интересува.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен

Видеонаблюдение

Кажете си мнението.

Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •