Колеги някои има ли впечатления за тънките основи 59гр от Петко Пенчев? Колебая се между тях и тези на Билаин защото от Билаин ще взема на почти същите пари само че от дебелите 72гр основи. Дайте съвет кои са по добри.
Колеги някои има ли впечатления за тънките основи 59гр от Петко Пенчев? Колебая се между тях и тези на Билаин защото от Билаин ще взема на почти същите пари само че от дебелите 72гр основи. Дайте съвет кои са по добри.
Ползвам вече две лета на този човек основите ДБ само , че от дебелите , и съм много доволен пчелите ги приемат и градят без да се замислят.Първоначално публикувано от perdeee
А ако си взема от тънките каква е разликата,дали ще се свличат при изграждането или създават някакви други проблеми?
При работа с тънките основи тънкоста е в опита.Там трябва с много усет да се лепят - ако си със шпорче трябва много да внимаваш как натискаш за да не ги прорязва, ако пък лепиш със траф трябва да си наясно колко бързо сгрява телта , само за миг и може да ги направиш на ивици.Първоначално публикувано от perdeee
Със свличане съм нямал проблем , но при по бедна паша ми се е случвало по тънките да бъдат прогризвани тук таме.
Колеги от каде мога да си закупя евтини основи за ЛР ???
Колега , трябваше да споделиш теб каква цена те усторойва за да ги наречеш евтини?Първоначално публикувано от ivko
Колкото до Гръцките основи миналата година мой приятел на Добричкия панаир си закупи от тях като по евтини , но после сподели с половин уста , че не е останал доволен.
Иначе както съм казвал и преди изключително съм доволен от восъчните основи на този човек. http://petko.penchev.info/wax.html
Поздрави.
На кои основи викате гръцки? По какво се познават, че са гръцки? На изложението в Плевен не забелязах такива основи.
Кой основи са дебелите 72гр.или 94гр.Става въпрос за ДБ http://petko.penchev.info/wax.html
На BeeHomeПървоначално публикувано от valaz
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
С тая питанка направо ме уби.Ами дебелите са 94гр. :DПървоначално публикувано от bobibr
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))