Подкрепям Каменов в горното мнение на 100%
Този въпрос за пчеларите-професионалисти и пчеларите-хобисти изскача непрекъснато по най различни поводи. А определение кой какъв е трябва да се даде в закона за пчеларството. С ясни и точни критерии, непозволяващи шикалкавене и тарикатлъци на дребно. Не може да си и двете едновременно. А самите пчелари трябва да измислят тези критерии и границата, която ако се прекрачи минаваш от едната категория в другата автоматично и без уговорки. Ако това вземе да го мисли някой бюрократ в министерството може да сътвори поредната административна боза, предполагаща разбира се корупция.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
То нали знаете че само с любов не се живее.........
Много, ама много грешиш "колега" към Vanhanegem
Ето, дойде ред и на третия кошер. Днес ходих да ги нагледам и установих, че са ми свили още един, в нов сандък. Достъпа до двора е по черен път, по който никой освен мен не минава, а днес имаше следи от лек автомобил. Май ще се разделям с пчеларството! Поне докато не намеря сигурно решение. Писна ми да им треперя!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))