Хайде - цяла седмица прашец.
Хайде - цяла седмица прашец.
Ценен ще се окаже този ранен прашец, аз затова си засадих няколко лешника на пчелина, да видим дали ще се хванат
Дотук с топлото време, в София вече задуха силен вятър, а през нощта дъжд и сняг.
Цяла нощ валя сняг.
Понеже в темата:"Има ли готвачи или само за пчели ще говорим?", ми бе отправена следната забележка -
На сутринта:Първоначално публикувано от Ангел Йосифов;
08:00 : правя снежен човек.
08:10 : минаваща феминистка ме пита защо не правя снежна жена.
08:15 : правя снежна жена
08:17 : детегледачката на съседите протестира, че бюстът на снежната жена бил много пищен.
08:20 : кварталната гей двойка мърмори, че можело да направя от сняг двама мъже.
08:25 : вегетарианците от №12 се възмущават заради носа от морков на снежния човек. -"Зеленчуците са храна и не бива да служат за такива неща."
08:28 : наричат ме расист защото двойката е бяла.
08:31 : мюсюлманите от отсрещната страна на улицата настояват да сложа забрадка на снежната жена
08:40 : полицията пристига по сигнал да види какво става.
08:42 : казват ми да махна дръжката на метлата от снежния човек, защото би могла да бъде използвана като смъртоносно оръжие. Нещата се влошават когато измърморвам: „Да, особено ако ви е навряна ….”
08:45 : домъква се екип на местната телевизия. Питат ме дали знам разликата между снежен човек и снежна жена. „Да, топките”, отговарям и ставам сексист.
08:52 : конфискуват ми мобилния за проверка, закарват ме в РПУ-то.
09:00: показват ме по телевизията: "терорист, възползващ се от лошото време за да смущава обществения ред."
09:10 : разпитват ме имам ли съучастници
09:29 : никому неизвестна джихадистка група поема отговорност за действията ми.
Поука: няма поука в тази история!
Но нещата можеха да са различни, ако всеки проявяваше толерантност.
Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.
сам си си виновен братле, трябваше на оназ скрипя в 8:10 да и кажеш че си направил снежен човек, а не снежен мъж и всъщност "човека" е събирателен образ на мъжа и жената и докато те гледа тъпо асимилирайки какво си и казал току-що, а то накратко е че е куха кат' гъдулка, е трябвало да си тръгнеш, отмествайки от себе си по този начин хоризонта на събитията водещ след себе си този снежен ад.
Случката е много показателна и извода който би трябвало да се направи е: не уйдисвайте на акъла на всеки срещнат, за да не ви изкарат терорист накрая
08.02Изглежда всички обичат да разкрасяват новините."Синоптик" дава в 12ч-минус 6 градуса,а термометрите при нас покзват-минус1.Така,на всичките мрачни прогнози като имаме в предвид това,няма място за притеснение.
При нас сутринта беше -8, а усещането за -13. Обаче станцията е в морската градина. Та там на брега на морето може.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
И трите въпросни места черпят инфо от въпросната станция. Ама на Чанко требе да му се налива с кофа.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))