Абе, млад-стар - да хваща Календарният справочник на Любен Радоев и това е! Все ще му е полезен.
http://www.bookpoint.bg/книги/Календ...во-5589.htm
Абе, млад-стар - да хваща Календарният справочник на Любен Радоев и това е! Все ще му е полезен.
http://www.bookpoint.bg/книги/Календ...во-5589.htm
То тя граматиката по принцип си е една и не я ли подхванеш на време....
Иско, ти си прав както винаги - Радоев е като буквар по Пчеларство.
За съжаление май вече никой не чете НИКАКВИ БУКВАРИ..... Преди, когато пуснах темата за грамотността на пчеларите, се палех, ама вече осъзнах каква загуба на време и енергия е това.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Здравейте,
Граматиката се учи в училище. На по-късен етап е доста трудно. Когато човек има желание, са възможни доста неща. За пчелите е необходимо голямо желание, много любов, и постоянство. Ще минат доста години докато усетиш в себе си увереност. Колкото повече четеш, все повече въпроси изникват. Мислиш си, че нещо вече си го изпипал............ след някое прочетено мнение във форума, или разговор с колега, нови въпроси, и ново търсене на правилния път.
Поне така е при мен.
Поздрави, Г. Георгиев
Не се отчайвай, има случаи когато нищо не се чува, особено когато за първи път работиш със фонендоскоп.
Това че не чуваш нищо за мен е признак, че всичко е ОК. Ако имаше мишки вътре пчелите щяха да са живи все още и щяха да бучат та няма как да не ги чуеш.
Др. което трябва да знаеш, че на пчелина трябва да провеждаш постоянна дератизация, мишепредпазителите не решават самостоятелно проблема, особено тази година.
Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 29.12.2015 в 08:24.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Тези палета от долу, са като катерушки за мишоците.
Опасно е това,че пчелите са все още в активно състояние....
Колеги имам един въпрос - дъното ми е 100% мрежа и ми е интересно дали мишка би влязла на такъв ветрилник.По литературата съм чел,че си правят гнезда в кошерите,но това предполагам се случва при плътно дъно.Някой пострадал ли е от мишоци при изцяло мрежесто дъно?Няма мишепредпазители.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Павка,защо си мислиш,че само на дъното може да се свие гнездо.....
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))