Александров, добре ги редиш приказките, но в БГ и да си регистриран, и да си с китап, и пчелина ти да е регистриран по надлежния ред пак няма да получиш нищо. Да, остава да си спретнеш една база от 100 000 лева и си готов. Ами ти имаш ли такава база за какво ти е да правиш горните умопобъркващи регистрации и да си губиш ценното време да се разправяш с некомпетентни служители, които не знаят за какво става дума, когато говорите с тях по дадения въпрос? И много ми е интересно как аджеба ще направи българина такава база като той същия този българин цял живот да бъхта ще начука има- няма 250 000 лева. Какво представлява българската база? Ами ти сам каза- гаражи и мазета на стойност МАКС- 500 лв. Почти всички правят кошери и рамки именно в тези гаражи и мазета и ако случайно имат фаянсови плочки, ми те ще са на най- високото стъпало в бизнеса. :D
Не веднъж съм го казал и пак ще го кажа:- Най лесния начин да се субсидира е като си се регистрирал и скапаната държава е решила да ти дава тези пари(което е много важно-ДА Е РЕШИЛА) Да те викне там в дадената община където ти е регистрацията и в зависимост за какво е субсидията да ти наброи парите и ти след това имайки тези средства да работиш, а не да ми каже ще ти ги дадем, но ти напарави базата и ние като видим, че си я изградил МОЖЕ да ти ги дадем. А ти изграждайки базата си по този начин ще станеш чируз да мислиш, мислиш дали ще ти ги възстановят или пак за пореден път ще пиеш студена вода- традиция в нашата мила родина. И ако ти ги дадат "Дай Боже" след това да има як (здрав) контрол И който не свърши работата както тряба, а си купи джип за да гони каките с тях :D директно да се озове- нали знаете къде, но веднага, а не както ви е познато от новините.
Но както винаги в БГ само локуми разтягаме затова, че ще видим субсидии на кукуригов ден.