Ако не си гледал филма "Пушеци" : https://www.youtube.com/watch?v=1w5EbTlVCEo
Това е много полезна информация. Като цяло на мен ми се ще някой да ми каже от цялата работа, дали има наблюдения и записки в годините колко е ефективна ? Или просто в съчетание с третирането не могат да се дадат точни резултати от тези конкретни мерки ?
следя по контролните листи колко акар пада от юлското накапване с етеричните масла и опушване с вратига.Ако има доста акар прибягвам до разрешените отрови варостоп или супер стрипс но обикновено той е еденични бройки и няма нужда от тежка химия ,слагам екостоп и пчелите ми са далече от Чернобил.Пробите ми винаги са били чисти от комуфост и други пестициди.Когато водиш постояна биологична профилактика срещу акара и го държиш в ъгъла,забравяш за амитраза и другите отрови които се натрупват в меда и восъка.
Пчелите ми са в супер здравословно състояние,благоденстват и се радват на живота.Твоите как са,пак ли ги натровиха пак ли ти изчезна летящата пчела,пак ли пълзят пред кошерите,пак ли се стягаш за погребение на 80процента или 50 процента,от лъжи и аз не мога ти хвана броиката.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))