Не може ли всички фирми да са във една стая и да си слагат офертите там?Така и те ще докажат че няма картел,а и ние ще си избираме по лесно фирмата с атрактивни цени.Който не обновява цените редовно си е за негова сметка
Не може ли всички фирми да са във една стая и да си слагат офертите там?Така и те ще докажат че няма картел,а и ние ще си избираме по лесно фирмата с атрактивни цени.Който не обновява цените редовно си е за негова сметка
А може и собственика на сайта да ги задължи да обновяват един път седмично.
Темата да бъде заключена за коментари от нас.
Цените да се обсъждат само не както каза колегата да се плюят фирмите.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
сива икономика му викат....но както казва Трайчо Трайков( един от малкото останали умни мъже в държавата ни) - по-добре сива, отколкото никаква!
Не виждам цена за липов мед.
Аз съм давал на въпросната фирма мед миналата и по миналата година и съм доволен то тях. Това което са написали като условия се спазва даже при мен вземат пробите в деня на товаренето. Склчваме договор, плащат на момента на ръка или по банков път и чакат докато мине превода в банката и чак тогава тръгва камиона с меда. Аз после си плащам данъка и така. Тази година нямам много мед за продажба на едро просто ми се увеличи пазара на дребно, но и цената на едро не ми харесва и затова най вероятно няма да продавам на едро. Знам, че на пчеларите няма да им хареса тази цена, но всеки сам си решава и ако не им харесва да търсят по добра цена на друго място.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))