Ахмед през 2012 година ги е продавал по 13 лв.....ако опреш до закупуване на майки мога да ти дам на същата цена добри роеви майки които уверявам те че са най-добри....но не искай фактури от мен...
Ахмед през 2012 година ги е продавал по 13 лв.....ако опреш до закупуване на майки мога да ти дам на същата цена добри роеви майки които уверявам те че са най-добри....но не искай фактури от мен...
Благодаря Даниел ако ми се наложи ще се възползвам от предложението....фактури не ми трябват аз все още съм начинаещ любител
Имам някакъв номер но не знам дали е актуален - 0887603414. Аз също при положение, че ми потръгнат работите, може да ми останат нуклиуси свободни и да няма какво да ги правя. До юли, август има много време. Ще си разменим телефони за по бърза връзка.
ОК няма проблем ще пиша на лични
Колеги от Варна каде са збирките на варненска пчела или някои друго дружество. Дайте някаква инфорация за збирки.
След 20 години ще съжалявате не за нещата които сте направили а за тези които не сте.
ул.Генерал Колев бл.59 всяка сряда от 18.30
Благодаря колега.
След 20 години ще съжалявате не за нещата които сте направили а за тези които не сте.
Има ли някой от района на Каварна / Камен бряг / Шабла? Трябва ми консултация моля?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))