не се смей купувал ли си отводка на 6 рамки само пило няма 1килограм мед
То това по международен стандарт. Само че нашенеца явно си е свикнал на калпавото и продължава да си го търси.
Аз лично бих избягвал да купувам пчели, които правят венец над пилото и особенно пък отводка, нацапала рамките със мостове. Това като стане кошер трябва да си носиш кози крак за да откъртваш рамките.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Емо, не съм искал да те обидя. Но по това време на деня наистина по " летежа" нищо почти няма да научиш. Не защитавам Даниел, не ми е никакъв, а той дали е бил наясно с проблема, не мога да кажа.
Няма как да не е бил наясно, всеки пчелар си знае мършите, както казваше Ванката от Попово. Но аз ако бях, щях да предупредя клиента и да му подаря един магазин с рамки. Емо наистина е доволен от сделката, но факта е че го мислят за балък, боли и създава отрицателното настроение. Иначе ако е за далавера, единия кошер имаше 10 пълни рамки с мед, които ако се извъртят, 150 лв на момента е върнал от разходите.
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
Е ади стига безмислени приказки де. Кой кого мисли за балък и кой ги казва тез работи, че за пет страници дотука по две теми и съвсем се объркахме тия дето нямаме нищо общо със сделката. Купувача да излезе и да напише в двете теми доволен ли е от сделката или не и да ходим да си гледаме работата. Иначе разбрахме че един кошер от 18 /осемнадесет/ е проблемен след транспорта, това ясно. Кажете всички дето сте ги виждали и дето имате понятие от кошер сделката добра ли е или не и точка.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Аз съм доволен.
ТОЧКА по темата.
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
Е има си хас да не си доволен. И хубаво, че слагаш твоята ТОЧКА. Ами Създателя на темата де го? Два дена минаха, да излиза и да си посипва главата с пепел, че покрай неговите и още бая смешки и тъпотии се изписаха. А занапред който ще пуска таквиз пошлости, нека да мисли и да прецизира малко нещата.
П.П. Ама много сполучливо заглавие като за Раздел "Некоректни търговци" - "Даниел от Долна Оряховица"! Още по-атрактивно щеше да бъде "Даниел от Долна О." или па направо "Даниел от Долна".
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Нещо не ти разбирам мисълта. От десет кошера съм доволен, от единайсетия не съм. Не виждам кой би бил доволен от 10% фира. Матеев беше писал, че който е излъгал веднъж, си е такъв по природа. Затова смятам, че Даниел ще постъпва така и занапред и предупреждавам колегите.
Точка по темата!
0899946746 Поздрави, Емо.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))