Незнам що за птица е Сребрин Илиев, въпроса е, че казва истина що касае биото, което е видно от края на цитираната от мен статия.
Как няма да има разделение на сектора, след като всеки се мъчи да прокара неговите интереси. Защо ли обаче в последно време се нароиха толкова пчелари и пчеларски организации. Ами защото започнаха да се дават пари. По-лошото е обаче, че има пчелари, дето се редят на всяка опашка, на която се раздават държавни пари. Ей там е проблема - ПАРИТЕ. Те братя и сестри се изпокарват за пари, а какво останало за непознати един на друг пчелари. Кой дава безкрайно пари - ей така. Те за това се стига до това дередже. Замисляте ли се, каква е презумцията за субсидирането - да се помогне на пчеларите, а не да се трупат пари от тях, за сметка на държавата. Ей заради това нахалство и лакомия от страна на пчеларите въведоха т.н. жълти табелки, сега на ред идва ножицата за парите и докъде ли ще се стигне - незнам. Съберете се лидерите помислете и кажете - СТОП. Нека си изчистим къщата, от тия лакомите. Защо си мислите, че МЗХ гледа с лошо око на пчеларите? Заради злоупотребите. И какво излиза, че те (МЗХ) са будалите от приказката с баницата.
Днес чух, че малко над 200 подписа са събрали.Е поне да бяха се подписали тия 500 предварително.
Другия вариянт е да се прави и реклама на БИО меда с малки бурканчета.Вземаш подарък борканче туряш параф с подкрепа.
Никога не бих отишъл на протест за да подкрепям хора които не стига че им изкупуват медът(БИО) на 8лв. а искат още пари да лапат,за да ида да ги подкрепя трябва да продам една тенекия мед от моя (ЕВТИНИЯ) на 4лв. за да сложа гориво на колата.
Аз ги подкрепям винаги, но и ги критикувам постоянно.М/у тях има и такива които се борят и те като мен с вятърни мелници.За да победим трябва да сме единни всички пчелари.Но това няма как да станем докато не дойде някой честен лидер глупак.
Те наще крадат най малко.За това не ги закачат.
Не искам да съм пророк, но докато я има България. Тоест во веки веков!
Няма срама ей. Да си мълчим, защото ако не вземели пчеларите, щели да вземат парите гъскарите или соколарите. Колко сме елементарни само и само да гепаме от държавата.
Моля Ви колеги, спрете с атаките извън форума, заради моето мнение, което не е само мое, просто останалите идентично мислещи, не искат да се изразяват тук, нищо че са на същото мнение. Рано или късно това "гепане" ще спре и тогава няма да ви има на пчеларската карта!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))