При мене на пазара всички пчелари продават на 7 лв 0,720 мл буркан, което са си минимум 900 гр, моите са 930 гр.
При мене на пазара всички пчелари продават на 7 лв 0,720 мл буркан, което са си минимум 900 гр, моите са 930 гр.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Айде да приказваме реални неща. Не сме на сергията да баламосваме клиентите.
Един глупав въпрос, колко тежи по малкия буркан с мед мисля, че е 520мл?
Аз го продавам на 7лв. но пазара намаля защото колеги започнаха да подбиват пазара на 6лв. Мислят си че са по уми и ще прецакат останалите, но истината е че като прецакват другите и те са в тази група. Всичко се вдига а те свалят и те не знаят защо. Аз по 7 няма да падна.
Играл съм си да меря тарата и брутото на всеки един буркан поотделно, за да не излъжа клиента с 15-20 грама - сакън!!, понеже установих разлика в теглото на празните буркани от порядъка на 30-50гр(буркани 720мл), и в буркани от 720мл съм пълнил точно 1кг. мед....за 800мл не съм правил експерименти.
Залагам на 1070-1080гр. По спомен от преди 5-6г.
2002 г. продадох първия си буркан на 3 лв. Оттогава до сега цената скочи до 6 лв. и винаги е вървяла нагоре. А усещането да се изправиш срещу клиента и да смутолевиш: "Амиии, то цената е вече...... " е много неприятно. Е, скоро мисля да го правя пак това упражнение.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))