Благодаря!
Какво е останалото ти количество? И в кои от първоначалните изисквания се разминаваме? Виждам че периода е такъв, че нещата ще станат на порции от няколко човека, така че съм отворен да чуя какво предлагаш, въпреки че нямаш цялото количество.
Искам да спомена и нещо предварително.
Знам какъв е манталитета във форумите и разбирам отношението ти, но не съм мутра-прекупвач, нито тарикат. Опитвам се да направя нещо стойностно и да предложа подобно отношение в замяна.
В този ред на мисли моля да направиш едно средно аритметично между правописа, начина ми на изразяване и това което търся като изисквания, за да ме вземеш пò на сериозно и да си дадем шанс да застанем зад думите си с по-нататъшни действия
Благодаря ти, че се отзоваваш.
Дълги години съм бил администратор на форум с хиляди членове - готов съм на всякакви реакции, човече... Знам че от една тема с 20 стр. реалното съдържание се побира в 1
Между другото няма "война между форумите", нали? Никога не съм бил в пчеларските форуми - да няма "отделили се недоволни фракции", които "настръхват при споменаването на pchelari.com" и да се обрека изначално на ban, хаха?
Не знам какво е наличното количество, трябва да проверя/претегля. Най-същественото в разминаването е това, че не съм от пловдивско и района. Ако изчакаш до края на май месец, може би ще набавя търсеното от теб количество, но зависи и от природата. Да, разбирам, че си интелигентен човек и те "вземам" достатъчно на сериозно. И да попитам нещо друго, което не смятам за по-маловажно - еднократно ли купуваш восък или дългосрочно и това количество ли е като годишен ориентир или като за проба.
Ако не си някъде на повече от 3 часа път (в едната посока) от Пловдив мога да дойда и лично. Ако е в дълбокия север обаче ми става по-сложно.
При това положение първоначално ще стане със снимка и пращане на 1 пита както бе упоменато в началната ми публикация. После ще ми трябва време да го претопя и направя няколко проби с различни фитили и съдове, в които ще бъдат изливани самите свещи и ако всичко е наред го взимам целия.
Засега наистина бих те подвел с отговора на този въпрос. Ново е и за мен, експериментирам и влизам с немалко пари за нещо, което нямам идея каква възвръщаемост ще има. Предполагам че всичко ще е наред и ако е така и това продължава да ми доставя удоволствие - ще те търся и занапред. Но това и аз няма да мога да го кажа с точност преди средата на годината.
В този ред на мисли извинявам се, ако това е грешната секция, но бях посътветван да публикувам по-скоро тук, отколкото в "еднократната".
Аз ще имам за продаване такова количество восък, но след август месец. Восъкотопилката ми е парна и восъка ми не мирише на цветя( такъв са ми търсели), тук не влизам в изискванията, но и аз имам едно изискване, а то е да си платиш ДДС на цената, защото продавам с фактура по ДДС.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))