Честита Нова Година
Пожелавам ви здраве, щастие и много успехи!!!
Честита Нова Година
Пожелавам ви здраве, щастие и много успехи!!!
Да ни е честита новата 2021 година! Дано ни донесе повече здраве, щастие,късмет и мед от старата!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Честита нова година и от мен.
Бъдете здрави!
За много години.нека през новата 2021 на всите да се роят по три пъти.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Честита Новата Година и от мен!
И понеже виждам, че без да искам съм направил десет години регистрация - специални поздрави на всички създатели и пионери на Форума и на всички, които допринасят той да бъде това което е - номер едно.
Живи и здрави всички и много късмет!
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Честита Нова година! Бъдете здрави и благословени, Вие и Вашите семейства, колеги!
Честита Нова Година!
Нека да е здрава, мирна и плодородна!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Честита Нова Година
Здраве, щастие и успехи ви желая.
Честита Нова година! Сега посрещнахме Новата година по Григорианския календар, който е възприет по целия свят. Но древният български календар, освен че е по-точен, отчита не само движението на Земята около Слънцето, но и движението на Юпитер около Слънцето. А вероятно именно този 12 годишен цикъл съответства на климатичните особености на съответните години, включително и по отношение на добива на мед. Съжалявам, че не си водех статистика на добива на мед по години, за да проверя, дали това е така.
https://historybg.info/%D0%B4%D1%80%...4%D0%B0%D1%80/
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))