Здравей Колега. Ходил ли си в пчеларски център Алексиев има си склад намира се малко преди новата зеленчукова борса има едни складове влиза се навътре обикновенно има паркирани камиони и бусове пред складовете няма как да не го намериш. Успех!
Здравей Колега. Ходил ли си в пчеларски център Алексиев има си склад намира се малко преди новата зеленчукова борса има едни складове влиза се навътре обикновенно има паркирани камиони и бусове пред складовете няма как да не го намериш. Успех!
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Еееееее вобще не бях го чувал че има и такъв център,идеално днес отивам
Благодаря ти много
Има ли пчелари от Банево?
+ 1 от Бургас
Семействата са в Българово 16 бр пълни и 4 бр празни
Казвам се Иван Георгиев ,тази година започнах с отглеждането на пчели,имам 10 бр. кошери в село драчево
Колеги, като гледам как се развива темата за кражби, май не е много уместно да си казвате къде са ви пчелините. sadsmile;
Здравейте колеги ! Току що се регистрирах във форума и се радвам да се запознаем ! Казвам се Иван , на 31г. от Бургас . Ще последвам съвета на Юрий преди мен и няма да пиша колко кошера имам , нито къде са , защото това че сме пчелари за съжаление не е гаранция че сме добри хора Иначе бих се радвал да се запознаем лично ако си биете среща някъде
Тодор на 43 от Ямбол.
Имали пчелари от М.рудник.0893867777.Може да се запознаем на раздумка с кафе.Да обменим малко опит.Друго е човек да е сред свой води.
Има ли желаещи от Бургас да се комбинираме за пътуване до Добрич за изложението ? Аз мога във всеки от 3-те дни .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))