1.Можеш да ги свалиш като имаш изградени пити и свалиш долу пилото и майката а може и да ги качваш на горе по лесно е слагаш още един магазин и пускаш плодникови рамки за градеж да имат горна прелка а тоя долния го ограничаваш с един чувал.
2.Кога да стане тая работа ами когато се затопли и има градеж а ако го пръехвърляш когато решиш и е разпуснато кълбото ама ти трябват изградени пити и мед мед и перга.
3.Що да се сменя майката ако си е добра що да я сменяш да пуснеш питомното и да гониш дивото иначе когато ти решиш при наличие на търтей и трайно топло време /е стандартната работа иначе корифейте други ги вършат/.
П.П.И аз не съм баш стар вълк ама това няма значение
Чудя ви се на някой хора без чичо Гошо как искате човек от един рой да го направите Майстор пчелар.Ами оставете го човека нека се развие.Аз затова исках само снимка отвън на кошера.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
joro_tanev, като изключим глупостите се надявам, че ще можеш да извадиш нещо ценно от написаните постове и да оправиш кошера си до прилично състояние. Макар, че и така да го оставиш, ще влязат в ритъм. Само им постави питка и като започне по усилен прашец и по - топло време премини на сироп. Майката ще я прецениш в последствие..
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))