Не знам какъв е но не е за 6.50 а за доста повече.
Различни хора - различни виждания, морал ... Ако махнем това на една страна да направя и аз една сметка на някой друг - Да приемем убиваш само 1 семейство на година и че семейството е 30 000 пчели (3 кг) това означава че при продажбата на 3 кг пчели като подмор прихода е 780 лв. Ако сме запазили майката то е достатъчно да вземем по 1 рамка от семейства в предроево състояние и ето ти възстановено семейство, или една отводка (да кажем 120 лв. ако ще я купува но това ме съмнява) а защо не и да си купи готово семейство 250 лв. Във най-лошия случай ако купува семейство и извади тия 250 лв. ще му останат 530 лв. чист доход. Или ако семейството работи то трябва да даде 106 кг мед за да изкара тези пари (х 5 лв./кг цена на едро). И каква стана тя, минахме 300 лв. .... Tarty извини ме не се сдържах... Пак теоритично пчелина е 50 семейства и дохода от този 1 кошер от 530 лв (след разход закупуване на семейство което отново ме съмнява че ще се направи поне аз не бих го направил щях да си направя отводка от мойте)но все пак да разхвърлим 530 лв на 50 семмейства това е 10,60 лв. на семейство или съвсем грубо и бакалската а и е теория може да кажем че жертвата на 1 семейство вдигна дохода на 50 семейства с 10 лв. или с по 2 кг мед) Няма дали акацията ще даде, слънчогледа, вадене на мед, цената била ниска, не купували, проби, документи, данъци.... чисти пари в джоба
Водката е част от рецептата - 2 лъжици подмор стрит на прах се слага в бутилка с водка 0,5 Л (40 %) и се вари на водна баня при 40-45 градуса за половин час....... използва се за лечение на аденом на простата (доброкачествен тумор) и е доказано че е едно от най-ефекасните средства. На мой приятел - баща му страдаше от подобно нещо и след 6 месечен курс на лечение с тази рецепта лекарите се изненадаха от резултата.... знам защото аз му осигурявах подмора.
Ами ако можеш да си осигуриш клиенти защо не. В Еbay за 2 унции или 56 грама цените започват от 39 долара. В Германия тинктура от подмор за 100 мл цената е 14 евро ....
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Ползвах пчелен подмор през 2011 за изчистване на лошият холестерол.
След тримесечен курс ефекта бе налице .
Преди години един дойде на пчелина и искаше 5 пчели да го жилнат и си плати ако го знаех това за подмора можеше и умрелите да продам
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))