Извинете ме, но какво е 6.3, 4.1 и 4.2?
Никаква представа нямам и не знам как да търся инфо за това в Google, а пък само с тези цифри не става.
Опитай да търсиш ПРСР 6.3, ПРСР 6.1 ПРСР 4.1
П.П. Чакай, че като се прочетох и звуча като тия дето обясняват ама трябва да се чудиш първо какво има в техните глави, па после да го разбереш какво е. Програма за Развитие на Селските Райони. А числата са различни мерки по програмата. За подробности търси в гуглата.
Чак'ся... Туй от къдя на къдя го измисли. Защо "будали"? Дай Боже всеки му, някой ден. Пък че са на "плюс" ... спрямо какво? Миналата година? Комшията? Разходите? След държавния рекет? А балалайки какво значи?
И преди съм казвал, желанието ми е да си изкарвам хляба с пчеларство. Всичко което може да ми помогне това да стане по-бързо, ще го използвам. Легално разбира се. Това с какво ме прави лош?
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Така ми прозвуча твоя пост, видиш ли всичко плюем, все в канчето на другия гледаме. Говоря в първо лице множествено число, защото се припознавам в хората, дето нямали друга работа, а се у форума седели. Човек не може постоянно да бачка, трябва да намери време и за разтуха.
За плюса какво? Много добре ме разбра, че става въпрос за бакалската сметка приход-разход-разлика. Аз на колегата, на комшията, на "програмиста" у канчето не гледам. Имал възможност - съумял - възползвал се. Въпроса тук е, всички тия, да не гледат и те у моето канче, както и да не се правят на по-велики от папата - това е.
Никой не те обвинява, че си лош или обратното, да те хвали, че си добър. Тук не става въпрос за това, нооо всеки, дори и аз и ти сме податливи на принципа - що да плащам, като мога да не плащам.
Аз приемам за нормално, човек да се възползва от предлаганите му благинки, но това което прочетох в по-предишни постове го интерпретирах с мои думи.
Що касае това, че си решил да се издържаш основно от пчеларство - лошо няма, дано успееш. Някой беше го писал тук, във форума, че е необходимо, човек да има две доходоносни занимания, когато едното е на загуба, другото да може да го компенсира, в противен случай, може и да не изкара за хляба.
Има още какво да напиша кмете, знам че и ти няма да ми останеш длъжен, но .... стига толкова, че пак не е в подходящата тема.
Имам чувството, че някои иска да конфронтира една група пчелари с друга и май темата тръгна точно в тази посока. Хора осъзнайте се. Стига с това разделение. Не започнеш ли да гледаме в една посока нищо добро не ни чака. След време както е тръгнало и бранша и форума ще опустеят.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))