Беко е пералнята, сега гледам и сушилните им с термо помпа ( ново поколение) на половин цена. Бях с Горение, много корава излезе, дега съм с Беко и тя е много добра. Да не забравяме че прането го пере препарата който слагаме, пералнята е инструмент.
Успех.
От 12г вкъщи ползваме siemens - безсмъртни са. С приятел наскоро обикаляхме по майстори за пералнята му. Пита ги и за новите. Според тях най-рядко за ремонт идват : lg, beko и gorenie. Иначе според мен и пчеларска центрофуга след малко ъпгрейд ще може да пере.
Keep Walking...
Мотор може да се намери и втора ръка. Колектора на високо оборотните двигатели не е препоръчително да се шкури, може само леко с макетно ножче да се почистят фугите между ламелите за да не окъсяват от натрупания графит.
След като се сменят четките задължително с пробен кабел се пуска двигателя на високи обороти за да легнат по-добре четките и да им се образува овално легло, защото новите са само заострени и искрят повече.
За пералните мога да кажа:
1. Да Не е Индезит, Аристон, Хотпоинт
2. Да Не е комбинирана със сушилня
3. Да Е с 5 години гаранция
4. Да Е с по-малко екстри и без телевизор
5. Да Е за Не повече от 7 кг. пране
6. Препоръчително е да имаш достъп до щепсела и да го изключваш, когато не я ползваш, защото електрониката е под напрежение/стендбай/ и при токов удар ще изгори и без да работи.
7. Да Се примириш, че ще изкара по-малко от предишната!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))