Някой дали е опитвал с пистолет за горещ въздух,или за предпочитане е газова горелка,бензинова лампа?
Някой дали е опитвал с пистолет за горещ въздух,или за предпочитане е газова горелка,бензинова лампа?
Благодаря!
Здравейте.Относно дезинфекцията на кошери и магазини мога да дам съвети тъй-като изварих в казан 10бр.кошери и 20бр. магазини (ДБ12).Работата е много.Предварително махнах релсите изчистих клея.Закупих 40 литра натриева основа ,соде или сода каустик всичко е едно и също (на етикетите пише NaOH) със концентрация 12%.1литър соде : 2 литра вода важно е да кипи сваля боята до дърво 10мин. на страна и завърташ кошера.Веднага след това докато е топъл двама човека започват с твърди четки и вода докато вече не се хлъзга дървото.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛЗВАНЕ НА ОЧИЛА И РЪКАВИЦИ.След като изсъхнат обгаряне с газова горелка и боядисване стават като нови.Но никога няма да повторя да закупя 2ра употреба кошери.Успех!
Аз си закупих този пистолет - http://www.elko.bg/images/articles/big/776.jpg .Характерното за него е че има електронен контрол на температурата(отделно има биметална пластина).При обикновените пистолети, термозащитата се скапва бързо и трябва да се купува нов.Другият плюс е че достига 600C и може да се регулират.
Не се занимавай с глупости , давай смело. Горенето се прави, ако е имало преди това пчели.Най силните семейства са ми от военните сандъци . Рано се облитат и съответно се развиват.В интерес на истината,излязоха от зимата с най - много запаси от мед.Тази година дори планувам осмаци с три четири магазина ,Това са супер ракети и пролетта хващат всичката паша. Покрай Янтра паша дал господ.Единствено условие разбира се е млада кралица и по-рядко ходене на пчелина.
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Може ли да качиш и някоя друга снимка на тези кошери, мисля да си направя няколко от същите съндъци ?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))