Не се измъквай като фъсня из гащи, избягвайки глупаво зададените си въпроси. В обявата липсва същественото - цена на рамка за вид пчеларска система. Вместо това е наблегнато на доуточняващите въпроси. Явно и твоите обяви са подобни, за туй и си се скъсал да ги продаваш. Тъй че май твойта глава е бетонна с по-голям клас на якост.
Е, сега надявам се всички разбират защо наричам ТСЦ-то паразит и вредител. Паразит, защото паразитира върху пчеларския труд с малоумните си предложения на ниво където въобще не му е мястото. Вредител. Вредител защото с действията си съсипва нормалния диалог между колеги по интересуващи ги теми. Вместо да обясним на колегата как по-добре да представи стоката си и това представяне да е в унисон с изискванията за обяви на форума, ние си тровим нервите с малоумните забележки на това природно недоразумение ТСЦ.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Попълнете липсващите букви в думичката "п..ка". Съвсем порядъчен човек сте. ако ви се получи думата "пейка".
Та така и с обявите - както и да го пише, вероятно ще се размине с предварителните представи.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Добре де, агро. Ти, вероятно не обръщаш внимание на обяви, а работиш по обществени поръчки и/или сключени договори за изпълнение на някаква дейност. Стигнал съм до тези изводи по споделено от теб във форума. Как може да те "грабне" нещо, което е изписано в тази форма. Имам предвид конкретната обява - майки, отводки, докарвам, прехвърлям и хоп - юз лев (сто лева). За кое, за какво? Значи продаваш нещо и казваш конкретна цена, след което допълваш условия/услуги, които се заплащат. Какво толкова сложно? Аз знам, ти знаеш ли защо? Не, не знаеш, даже и няма да се сетиш, но не бих го споделил тук, защото си е .... Всичката ни е такава.
Дончев, толкова твои зелени палци не съм виждал за всички години. Къде си скрил червения, обаче.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))