Първоначално публикувано от
borislav aleksandrov
Аз съм против неща като лични телефони, емейли, ЕГН дори и населено място на пчелина да се публикуват, дори и опцията за рожденния ден...
Относно имената това дали някой ще си напише истинското име или ще се кръсти Иван Петров (а се казваш Йордан Димитров) е лична преценка. Но понякога се получава и неудобна ситуация - кръстил си се Иван Петров и като такъв си извоювал някакво уважение и в един прекрасен момент се разбира че всъщност не си Иван Петров а Йордан Димитров което принципно поставя под съмнение всичко което си написал и казал до този момент (нищо че имаш логично обяснение) за един миг цялото уважение и доверие отива по дяволите...
но това си е лична преценка и последствията също....
Въпреки че съм застъпник на идеята да знам с кого разговарям без да ми се налага на лични да уточнявам абе ти как се казваш всъшност, от де си и т.н. то за мен лично е достатъчно ако отсрешната страна е коректна в няколко отношения и да е дала информация за - от кой район е (не искам да знам къде му е пчелина достатъчно е и областа например аз - Добрич /къде обаче в добричка област си е моя работа) достатъчно е да посочи системата кошери - ДБ, ЛР, Фарар или някаква комбинация, да има години пчеларски опит, дали е хоби или професионален пчелар и по желание примерно броя на кошерите. Това стига като начална база после вече с постовете и мненията сам ще преценя дали да вярвам или не... бих преглътнал и прякор стига да не се окаже че Ивaн Петров е Йордан Димитров....