И това е напълно вярно.Първоначално публикувано от vanHanegem
И това е напълно вярно.Първоначално публикувано от vanHanegem
ДА !!! Само повдигаш капака на един кошер и правиш преценка за нектаропотока...... wink;
благодаряви на всички за полезната информация.аз съм млад пчелар и това ще ми е от полза .още един път ви благодаря.
Здравей,Ирис!
Това е Кой вестник?Значи ще гледам да го прочета това колкото мога.Но пиши и ти за твоето мнение за този кошер.
Направете всичко възможно да го качите! Най-отгоре пише, че текста е доста дълъг. Мен лично много ме интересува! Благодаря Ви предварително!!!
Working....
Материалът е от вестник ПЧЕЛА И КОШЕР 2004 г. В четири поредни броя е технологията, а в два броя има чертежи на кошера. Ще го сканирам черно-бяло и така вероятно ще стане.
включвам се къснотази вечер .извенете но някои да уточни относно хранилките с течната и сухотопозхранване.
Качих във фото галерията сканирани останалите страници за технологията на Гърдев, но не ги приложих веднага към поста. А сега не мога, не знам как да ги приложа. Който иска да ги разгледа може да направи това, като влезе във фото галерията.
кои броеве сапоместени всички тези материали.от 2004година .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))