Браво ! Страшен си !Както си я поткарал няма да мога да те агитирам да пробваш на друга система !Първоначално публикувано от stanko1972
Първоначално публикувано от stanko1972Благодаря приятелю сега съм разкроил още 3 бр. до неделя мисля да са готови.Знаеш че ЛР ми е на сърцето, но още ми липсва достатъчно смелост и мотивация.Първоначално публикувано от nikberk
Силата присъства там, където работи мисълта.
На мен пък сега ми доиде смелостта от 15 години работа с дадан -за нула време си спретнах 10 многокорпусни с мрежести дъна а под мрежата табла за зимата това лято ше ги заселя сите па да видим.
Много добре изглеждат.
Направи няколко снимки само на дъното-ако не го пазиш в тайна.
Утре ще го снимам.Това не е класическото дълбоко дъно с две прелки и прилетни дъски на панти.Тази прилетна дъска е неподвижна.Това дъно е с горна мрежеста рамка с размери на мрежата 250/250 мм и долна плътна табла.Предназначението му е най-вече за проверка на ефекта от третирането против акара и подобряване на вентилацията през лятото като се махне плътната табла.Имам и класически дълбоки дъна.Първоначално публикувано от simo
Силата присъства там, където работи мисълта.
ОТ КЪДЕ ГО ВЗИМАШ МАТЕРИАЛА НА ТЕЗИ ЦЕНИ?????? В ракитово е по 365лв кубика wink;Първоначално публикувано от stanko1972
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))