Ами при повишена влажност и температура,като след дъжд,обикновенно има рязко повишаване на популацията на вредителите.След като се очаква повишаване на популацията на вредителите,трябва да очакваме и пръскане срещу тях.Точно тези неща учим сега по арономство.На теория е така,нека кажат агрономите със опит дали е истина.
На теория сигурно е така?!? Въпреки че след като веднъж е напръскано и са унищожени вредителите не би трябвало да се появят ейтака от нищото... А ако вали през ден - през ден ли ще пръскат?!? - остави ги тия "теории" - важното е какво покавзва практиката(действията на арендатора)!
Милен Михов
Прав си. Особено ако се оглеждаш докато шофираш. Аз вчера щях да спирам и да изследвам с бинокъла, ама стана късно докато разлея сиропа по кошерите. Така, както го описваш, за мене ми е "през 2 села в 3-то", но дано е полезно за колегите.
Другата седмица, се надявам да ми оздравее напълно Самурая и ще направя един "поход по черно": Абланово-Червена Вода-Ново Село и ще разказвам какво е положението с акациявите масиви.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Това е точно срещу другия масив. Юг -Югоизток от летището е в посока местността "Капаклийка"
Милен Михов
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))