Здравейте,
За мен: Ветеринарите да си изпълняват задълженията!
Всички които притежават кошери да се регистрират!
И, е вярно,че между нас ще се намерят....... които да се отърват от калпавите си семейства, но "медала има две страни".
Чанко, мисълта ми е по-надолу в поста който цитираш. При всеки от нас в даден момент може да се получи така, да има нещо излишно, т.е. в повече. А ти защо си против промените?
Поздрави, Г. Георгиев
Незнам, за какво ви са тези ветеринари, освен за някой подпис по тези ялови закони.
Да, да се регистрират всички--то и сега го има това.
Какво, заради бълхите да изгорим юргана.
Мисълта ти е да продадеш някой рой-отводка---да и аз съм ЗА.
Против съм защото не трябва да се правят така че да обслужват само определени хора.
Здравейте,
Според мен, това кой ще обслужва закона....... смятам, че ще обслужва всички нас. И сега според мен е момента да си кажем "болката". Ако смяташ, че ще обслужва някои от нас, дай предложение да се избегне.
Казваш "ялови" закони, е като не ги спазваме. Сигурен съм, че знаеш за нерегистрирани пчелини. Има го и сега, ама ние не го спазваме! Ветеринарите като си вършат работата какво лошо? Не смятам, че с промените в закона, ще "изгорим" юргана заради бълхите.
Поздрави, Г. Георгиев
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))