Благодаря ви колеги за бързите и изчерпателни отговори. Накарате ме да се усмихна. Успешна година ви пожелавам.
Благодаря ви колеги за бързите и изчерпателни отговори. Накарате ме да се усмихна. Успешна година ви пожелавам.
Здравей, колега. Не разчитам само на тези масиви. Имам акация, липа и после поддържаща ливада( билки, цветя...). За дадох си въпроса преди ден-два, тъй като пчелина ми е в планината а никъде не съм чел за тези дървета нищо.... Нещо по подробно можеш ли да ми кажеш за тези гори??
Не бих казал, че мога да кажа нещо повече от прежде споделеното от колеги. Просто в предишен пост изразих мнение, че не може да се разчита на паша от тия гори, тъй като бука цъфти рано и единствено подпомага развитието на семейството, а бора - прашец и смоли за прополис, но само толкова. Незнаех, че имаш в близост гори с обилно нектароотделящи дървета.
Колеги здравейте с един въпрос.Събират ли нещо пчелите от касиса?Благодаря!
Здравейте, посоченият линк не работи. Може ли да ми пратите актуален линк или направо информацията за медоносните растения
в електронен вид?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))