Предпочитам да пия от извора.
Някои имали информация на каква цена са ел ножовете 220волта.
Значи гледах репортажите от изложението в Плевен и искам само да споделя, че много лошо впечатление правят накои колеги. Такива откровенни тъпанарщини, че в БГ нямало проблема на "празния кошер", а имало проблема на "празната глава на пчеларя" не просто са показател за интелектуалното ниво на някои колеги, но и за неразбирането им относно нито мащабноста на проблема, нито какъв автогол вкарват изобщо на цялата колегия .... и това по национална медия.
Умолявам поне тука участващите пчелари, да не бъдат чак толкова самоуверени и да раздават надменни генерализации, и оценки за компетентноста, и знанията на пострадали от "изчезването" колеги. Вече на няколко случая попадам, където разни вживели се герои, се бият в гърдите сочейки наказателно с пръст другите, а само след няколко месеца леят сълзи и бършат сополи с ръкави.
п.п. проблем с невиждани мащаби, засегнал половината свят, ма само в България видиш ли пчеларите са си били виновни - бах тез пчелари, ще рече човек, че тука сефте виждаме пчели. Говори се за някаква цифра от близо 50 000 изчезнали семейства - това, като знам, че е само по официални данни, няма да се учудя цифрата да е двойна.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
Е, що пък ще си триеш поста :D Аз много се смях на това култово интервю с Гочето от Поморие. А, то и в началото започна като скеч, амо Георги по-о-о-вече ме размя. Все пак не беше ли той избран за "Пчелар №1" на 2011 г. или съм се объркал? Това за синдрома на "празната пчеларска глава" е класика!!! Нямам думи! Така, че Кандо имаш един плюс от мен. wink;Първоначално публикувано от kando
БРАВО ,+ и от мен .Къде го гледахте да го видя и азПървоначално публикувано от kando
От темата за изложението в Плевен - има линк, вътре са няколко клипа ще ги видиш. Писах нарочно тука, защото репортерката задаваше на всички въпроси относно масовия мор.
п.п. мерси за плюсовете - ма ..... а е не ми харесва как е направено, ей сега ще направя едно запитване в съответната тема.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
От 28лв. до 380лв на Лега.
Не съм сигурен, че това е най-подходящата тема за коментиране на цени.
Още от изложението...
Уникално изказване на пчелар N1 за 2011г.(Дано не бъркам визуално лицето. Ако бъркам, Моля за извинение предварително.)
http://fermer.bg/agro-tv.php?page=1&tag=0&cat=0&id=158
http://fermer.bg/agro-tv.php?page=1&tag=0&cat=0&id=157
Вчера и аз ходих заедно с няколко приятели на изложението в Плевен.Хубавото тази година беше че имах възможност да си напазарувам необходимите неща е някои не успях, но да сме живи и здрави ще се ги поръчам.Много хора бяха възпрепятствани по една или друга причина да пътуват и беше по-спокойно.Най много съм доволен, че успях да си купя изпарител на оксалова киселина.Същия ползвах есента и останах много доволен.Радвам се и че видях приятели от форума и обменихме по няколко думи.Успех приятели.
Силата присъства там, където работи мисълта.
И аз,съм доволен.Накупих си доста неща на добра цена,само съжалявам,че не можах да срещна хора от форума,ей така да се запознаем,поговорим.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))