Това е абсолютно същия регистър, за който и аз говорех. Безнадеждно стар и с хиляди грешки в него.
Говорих с двама различни ветеринарни от две различни областни инспекции. Оказва се, че програмата им е доста дървена. Вярно е, че имат достъп до цялата база и могат да погледнат всеки един пчелин в България, но за тази цел трябва да му въведат неговия номер. Няма никаква справка, която да дава данни в табличен вид.
С две думи - ПРОГРАМАТА Е СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНА С ОГРАНИЧЕНИЯ така, щото никой да не може да си извади пълна справка, дори и да положи стотици часове труд. Определено говорим за ЗАГОВОР на висши властимащи, като този заговор е насочен специално в посока НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ПУБЛИЧЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯТА.
Иска ми се да си мисля, че Ганчо Ганев и пчеларската мафия имат пръст и тука, но май ставам прекалено параноичен.
Регитъра е ъпдеитнат на 19.08.2014 г. http://babh.government.bg/uploads/Fi...i/registar.pdf
Твоя линк е към стария и фалшив регистър, който е в PDF файл. Ето линк към новия регистър, който е в XLS файл, и в който информацията в различните полета вече е пълна:
http://babh.government.bg/uploads/Fi...6.09.2014.xlsx
Въпросния списък не ми се отваря и така е с още няколко човека. Формата в който е, не е много популярен явно. Може ли някой да го превърне в някакъв по популярен формат и да го качи, че да си направим справка дали присъстваме.
Според мен имам, но явно не е пълен, а не смея да ъпдейтвам, че може да си омажа уиндълса.
С помощ от колега вече отворих списъка и определено не е много актуален.
На отзовалите се БЛАГОДАРЯ
Да това е правилния линк, объркал съм го със стария защото го бях копирал за да проверя дали има разлики... Разработките по Open Office са спрени, в момента новата версия се нарича Libre Office. Напълно безплатна програма доста добра според мен
Ето ги в стария и новия Excel и в PDF.
Регистър - 16.09.2014.pdf
Регистър - 16.09.2014 X97-03.xls
Регистър - 16.09.2014.xlsx
Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 15.12.2014 в 10:40.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))