Говоря именно за това. Нямат го като наличност. Доставят по поръчка. Води се подов фибран. Чисто гладък с фалц за застъпване по края. Изрязваш фалца и си ти. Забравих точно как го водят, а нямам под ръка лист,за да видя означението.
Говоря именно за това. Нямат го като наличност. Доставят по поръчка. Води се подов фибран. Чисто гладък с фалц за застъпване по края. Изрязваш фалца и си ти. Забравих точно как го водят, а нямам под ръка лист,за да видя означението.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Ще проверя , става въпрос за това което жълтее -не сивото ?
Ще видя точното му означение, и ще кажа. От това бежовото, което си ползвал мисля, че няма внос. Мисля турско беше?
20160917_185026.jpg
С една боя отвън става вечен. Доставят го след поръчка. Успех!
Здравейте.Магазин "Лега "са го затворили, има ли друг, където да предлагат апиинверт и апифонда?
Да, в Айтос на вълнолома ... За съжаление няма... Варна, Шумен, Търново, Русе, Пловдив, Добрич, София.. има, в Бургас явно не заслужаваме. Сърдитото Ванче предлага няква измишльотина, обаждаш се на производителя и го питаш какви са показателите, "ами кат на апи инверта уе..."
Става, аз използвам точно тази. Успех!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))