Колега,нямаш ли ядове с мишките???
Колега,нямаш ли ядове с мишките???
Колега нямам никакви ядове с мишки поне за сега.Първоначално публикувано от petkofire
И аз вчера ходих до пчеличките оказа се че от 10 кошера имам 2 умрели напълно единия беше късно рояче и немаше много мед уж го подхранвах здраво на есен ама уви да се молим да няма повече жертви,че лошо
Днес са като лавина ,носят яко прашец,оранжев предполагам кокиче,температурата на слънце удари 20 градуса и нагоре
Вчера и днес времето е супер 17-20 градуса. Третирах семействата с Варостоп (по 3 ленти на кошер) против акара. Семействата са бомба уселено летят и мъкнат някакъв розово червен прашец tongueout;. Почти бяха умели храната Апитом П която им бях сложил на 26 февруари и им разпечатах малко мед. Спокойно мога да заявя 11 семейства 11 иззимували
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Носят усилено прашец от кипарис,ясен,минзухар,диво кокиче и леска дряна още не е цъфнал.Един кошер мнгого слабо носи и има много млади търтей ,който излитат и се прибират постоянно,това много ме озадачи,имаше и 2 изхвърлени търтееви какавиди в последен стадии на развитие,не го отворих.Моля даите някакво предположение,предварител о благодаря.
То от толкова отрова взеха и мишките да мрът - и аз от мързел откарах тази зима без предпазители, ни една мишка ... туш.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
Моли се да не гръмне градскиПървоначално публикувано от ianev
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
:D
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Колеги,моля някой ако има телефона на пчеларския склад да го даде ,не го намирам в нета,а трябва да бия 30-40 км до Бургас
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))