Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Тия дни се чудех какво стана с Мангъровото стадо.
Много лаконично тълкувание!
Няма от какво да се измъквам. Щом в Луганск и Донецк има въоръжени "сепаратисти", нормално е украинските войски да им се противопоставят и това не бих го нарекъл геноцид.
За "септемврийското въстание 1923г"....https://trud.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%...0%D0%BE%D0%B2/
Това последното си е шикалкавене, баластра, пълнеж....![]()
Мисленето е трудно занимание. Не мога да съм полезен в случая. "Сепаратизмът" беше породен от държавен преврат.Ако тези които защитаваха законните власти са "сепаратисти" какви са превратаджиите употребили артилерия срещу собствените си граждани? Борци за свободния свят ала хамерика? Престъплението срещу човечеството не може да се маскира като борба за нещо си. Атомната бомбардировка над Япония е тактически удар на американската армия с хуманна цел. Това по пасва на мирогледа ти ли?![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Сложни са нещата в Украйна.Само не разбирам какво не му беше наред суровини срещу технологии и продукти.Та продукти без суровини или на много висока цена работа ли е.Какви са тия зелени енергии де ще ни спасяват ако не може да си ги позволим .Агрото говори за свобода ама как да стане без ресурси и суровини не знам те едно злато си имаме ама и него инопланетяните го отмъкват за 1,5%.Няма земеделие няма животновъдство в някакъв сериозен %
Честно да ти кажа, заради едни суровини и ресурси, не бих се навел на Путин. Не си заслужава, вервай ми!
По добре да се сравняваме и да имаме отношения с цивилизованите държави.
На съветския комунизъм още му сърбаме попарата.
Ако се спрат кражбите с милиони и милиарди ( това в путинова русия няма шанс да стане ), ще можем да си позволим много неща.
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))