Чак пък всякакви?Из човешкия род има много плашещи екземпляри.Аз помислих,че ще идваш към нашия Черноморец Дамянов.
Чак пък всякакви?Из човешкия род има много плашещи екземпляри.Аз помислих,че ще идваш към нашия Черноморец Дамянов.
Вчера не стигнах до муската,щото жената ходи на покупки.Обаче днес стъкмихме една руска салатка и сега уважаваме една Сунгурларска.Понеже се разчувствах пожелавам на всички приятна вечер и наздраве.
[QUOTE=бат тянко;69533]Вчера не стигнах до муската,щото жената ходи на покупки.Обаче днес стъкмихме една руска салатка и сега уважаваме една Сунгурларска.Понеже се разчувствах пожелавам на всички приятна вечер и наздраве
Борка, ето го мястото за дрънканици! И да кажа- на соца, най- му харесвах мизерията! Защото, гаджетата за кафе и кола- правеха чудеса. Сега, на сегашния соц- пак му харесвам същото. С едно допълнение- магазините, пълни със стока ама.....!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Вече съм спокоен държавата тръгна! Шестата най-бързо развиваща се икономика в ЕС! :D
http://www.blitz.bg/news/article/394841
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
SIKO 13, разкажи малко повече за пътя на Камино - от Франция ли тръгна или от Испания, (защо?), колко дни?, сезон, какво може да се види, тръпки, преживявания, снимки ако може, каквото се сетиш ще ми е интересно, защото и аз планувам да го извървя или да го премина с байк.
Не те е срам! И ти се наричаш българин?![]()
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 24 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 24 гост (и))