Няма да имаш проблем. Аз обединих четири отводки с вестник, всичко е прието. Не съм затварял майките в клетка
Няма да имаш проблем. Аз обединих четири отводки с вестник, всичко е прието. Не съм затварял майките в клетка
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Ами сещаш се ама май вече те натиска рутината, хаха. Нали няколко пъти се попохвалваш, че обединяваш без застраховка, ся да не ти покажат кон боб яде ли? Затуй друг път не си забравяй вестника и глава лук, Клетка изолатор - не. Макар че си мисля че и тоя път късмета ще ти проработи![]()
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Без значение кой как се хвали няма застраховки при обединяване и придаване на майки. Лично аз имам семейство което до сега два пъти го обединявам и днеска при проверката пак не видях яйца (майката не съм я и търсил) и сега съм решил да го разформировам, явно тоя № кошер му е на карък тая година???
При мен обединяването е детска игра, започнах да действам много безотговорно последно време и ще ми пати главата.
Ники, не мисля че това е проблем. А паша макар и манимална все още има. Стига да има открито пило за което да се грижат пчелите.
Утре ще разбера какво е станало. Направило ми е впечатление, че когато пчелите са спокойни приемат майка с лекота а когато сложих майката бяха раздразнени. Но не видях борба на прлката та може би няма да има проблеми.
Е ти не си ли обедилил двете семейства с вестник?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))