Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 27 от 70 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 261 до 270 от общо 692
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Има неща които не могат да се обяснят как се случват.Божа работа или някаква сила която помага на тия които се нуждаят.Не забравяй приказката,,Няма да е все така,,.Например аз изтървах при заселване един рой.Ако ти кажа че се настани в капан на не повече от километар може и да ме помислиш за луд.101% е сигурно,че е същия.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Има неща които не могат да се обяснят как се случват.Божа работа или някаква сила която помага на тия които се нуждаят.Не забравяй приказката,,Няма да е все така,,.Например аз изтървах при заселване един рой.Ако ти кажа че се настани в капан на не повече от километар може и да ме помислиш за луд.101% е сигурно,че е същия.
    Е как разбра, че е същия? Беше ги кръстил в черква и вече си знаеха имената? Или ги преследва до последно? Наистина немога да си го обясня това! В математиката такова животно няма 101%. Искаш да кажеш, че е повече от вярно или... Повече от вярно е лъжа - по принцип

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Бележи майките с такъв цвят дето го няма за годините.Кремаво на зелено сини точки.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Бележи майките с такъв цвят дето го няма за годините.Кремаво на зелено сини точки.
    Ти си уникум бе човек! Сиромах човек - жив дявол! Направил си майката на калинка. И внимавай с това голямо боядисване, че аз вчера утепах една майка и то само с един маркер.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Има клипове учи се.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Има клипове учи се.
    Неща! Аз гоня питомното, не ми се нрави дивото!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Като тая година не е имало скоро такава тоя северен вятър не се спря.Няма бради няма мустаци.Не отвориш ли кошера роя е в моя капан.Прелката говори много,но тая година си иска ручкане.

Наблюдател
    Регистриран
    17.05.2016
    Мен ако питаш като начинаещ и на 2 метра е така.Истината е да знаеш кога е роево в околноста всичкото останало е късмет и божа работа.
    Следя всичко. Цъфтежа на медоносните растения, метеорологичната обстановка. Най-ми харесват лошото време през уикенда (съботните пчелари губят контрол над семайствата). И е важно за мене да има големи пчелини в близост.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз пък следя кога свършва пашата и да ти кажа отчетоха се нуклеусите добре дето бяха за отводки.За справка виж големия пчелин как го подсигоряват в северния.Вече го броя в нашия отбор на роящите се.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Вчера разбнрах какво е да се слагат пчели в чувал.Някой колега беше ме поканил с ремаркето да ходя.Е утре съм на друг пчелин нека ми пише на лично кога ми е удобно да го навестя.И всички казват не се крадели пчели.

Страница 27 от 70 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •