Дали си прав - незнам. Мога да споделя в тази връзка бегло няколко факта. Когато започнахме да обсъждаме по-усилено въпросите с биото във форума, получих "съвети" по телефона, да сваля оборотите. То тия "съвети", за други са си били жива заплаха. Тук бяхме наричани завистници, с което не мога да се съглася. Винаги ме е било яд на това, че аз дори и да искам, не мога да стана биопроизводител, защото не отговарям на определени критерии, които съществуват от както е узаконено Биопчеларството в България. Да обаче, преди това можело. Е как тъй, преди можело, после - не. Чудна работа.
Някой ритна кофата с лайна... Изводи направени от написаното са много. Стряскащият момент е наличието на неоникотиноиди в пробите и то в 'био мед', какво ли може да е в конвенцоиналния. От това идват голяма част от проблемите с развитието на семействата, загуба на майки, лоши добиви, отровен прашец и още и още... А кой от веригата биопроизводители - сертифициращи фирми - преработватели трябва да бъдат съдени за злоупотреби с евро средства, документни измами и още и още....? Кой ще го отнесе?
Темите които искате да ги има може сами да си ги създавате. Ако някой не знае как - да пита. Аз, не съм мислил, че начина ми на работа представлява интерес, но и нямам кой знае какви методи на работа, различаващи се от общоприетите, изключвайки някои екстремни манипулации на дадени колеги. Далеч съм от тях. Иначе Благодаря.![]()
Без да искам да се намесвам по същество в тази дискусия си мисля, че е по-добре тя да се премести в затворена група.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))