Ако на рамките няма пило,можеш да ги метнеш във фризера за ден-два.
Ако на рамките няма пило,можеш да ги метнеш във фризера за ден-два.
[QUOTE=Ангел Йосифов;92334]Ако на рамките няма пило,можеш да ги метнеш във фризера за ден-два.[/QUOTE
много добро решение на тоя проблем помага на 101%
Дори и за 24 часа е достатъчно за да убие спорите на молеца.Имах молец миналата есен на някои магазинни пити.Всички такива пити минаха през фризера,после с b401 и сега всички са ОК.Препоръчвам ти и аз както казва колегата Йосифов да ги сложиш във фризера и ще убиеш восъчния молец.
Един дадан блат магазин от 10 рамки колко мед се вади от него ?
Колега как да ти дадем отговор като всичко е много относително Факторите са много,района ,пашата ,силата на семейството ,и ред други .При всичко нормално колегите ще ти отговорят за кг. мед .
Здравейте! Начинаещ съм и имам следния въпрос: Март месец си купих три сандъка (Дадан-Блат десет рамкови) и сега в началото на Май са ми обещали три броя отводки, които да заселя в тях. Отводките ще са на четири рамки та въпросът ми е - С колко още допълнителни рамки (за плодника и за магазина) трябва да разполагам на първо време? Трябва ли тези рамки да са изградени или може и да са само с основи?
Сложен въпрос.Но ако искаш да си спокоен подсигури се с пълен комплект рамки за до изграждане
Милен Михов
За най-първо време (7-10 дена) ти трябват по 6 празни рамки (и само основи става) да допълниш плодниците. Редиш ги през една, като започваш с празна. И яко наливаш сироп 1:1.
Успех!
В момента има 17 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 17 гост (и))