Колеги, кога ще теглим чертата ? Аз май, че няма да обявявам среден добив за тази година, освен на лични и по телефона ! Иначе за миналата с кеф ! Като гледам как се е спекла земята ще питам за евтина захар !![]()
Тука две седмици летежа беше много вял, а сега от два дни ги наблюдавам, че нещо са се забързали. Дали има мана или е нещо друго?
Винаги съм мечтал, акацията и липата да цъфтяха по-продължително или поне два пъти в годината ! Ето, че се сбъдна и това !
Picture 006.1.jpg
Снимката е от тази сутрин, а един приятел на 15 км.от мен каза, че и при него по върховете има отделни цветове !
P.S И природата се побърка покрай нас !!!
Ванка слагай по още един магазин да не се блокират.
Настроението е панаирджийско или както се казва "честит сбор".
На 15.08.16г. е голяма Богородица. В Троянския манастир се изнася чудотворната икона на Света Богородица троеручица и всички вярващи, могат да я докоснат и да се помолят за изцерение.
В момента при мен цъфти " Луд Тодор" или (Rudbeckia ). От него носят само прашец, но се посещава страшно много, видях по 3-4 пчели на цвят.
В един комшийски двор има две огромни, стари джанки покрити до върха с бръшлян ! Вчера след обед звука беше като на излитащ "Боинг" ! Мед от бръшлян !!!!![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))