Колега аз миналата седмица подхраних със тях.Разликата е в цената защото при нас всичко е страшно скъпо а като им кажеш 6лв за буркан мед и се мръщат.Според мен ще свърши работа. wink;
Колега аз миналата седмица подхраних със тях.Разликата е в цената защото при нас всичко е страшно скъпо а като им кажеш 6лв за буркан мед и се мръщат.Според мен ще свърши работа. wink;
От втората година откакто започнах да гледам пчели до ден днешен питките си права сам колкото и усилие да ми коства. Поне знам какво има в тях. Първата година ми дадоха фира много кошери с купешките питки и сега само собствено производство.
Lazrov, аз миналата година патих с тези (гръцките) питки.
От изложението в Плевен закупих от тях и към 20 февруари сложих на няколко семейства .Към 10-15 март отворих да видя дали са ги взели и бях доста изненадан - питките почти не бяха пипнати но за сметка на това бяха станали твърди като камък. Все пак в по късен етап влезнаха в употреба като ги направих на сироп , но втори път не бих купил от тях.
Здравейте, от моя не дълъг опит мисля, че немската храна Apifonda e една от добрите храни и цената и в момента е 3 лева на килограм.Това е цената от директния вносител за България не от пчеларските магазина.
Аз ще храня с "Апифонда" вече 3-та година и не бих хранил с нищо друго, което се предлага в България. Онзи ден - в петък ми докараха 5 кашона Х 12.5 кг. Платих за тях 186.25 лв. 1 кг. = 2.98 лв.
Незнам тази година слагам за първи път от тази гръцката.Миналата година слагах от сръбската и останах доволен.Ще видя февруари може да си купя от плевен пак от сръбската.![]()
Миналата седмица един младеж на около25-30години си купи храна от магазина на централна гара в София.След като излезе,дочух разговор м/у магазинера и помошника
-Защо му даде от старата храна утре ще се върне да ....(недочух края)
-Няма страшно той е новобранец пък и досега никой не е правил рекламация.
За съжаление,когато излезнах,колегата го нямаше.
А има ли всъщност написан някакъв срок на годност в/у тези храни - питам, защото никога не съм купувал и ми стана интересно.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
Трябва да има срок , че то е задължително за всяко нещо което е за хора и животни . Обаче една преетикировка или преопаковка и опаа - имаме нов срок на годност и купувай народе ! Никога няма да взема такова нещо .
Колеги може ли някои да даде телефоните на дистрибуторите на Апифонда (немската храна).Благодаря!
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))