То в този кош(ер) няма идея, а ти питаш за прилетните дъсчици. Това е някаква пошла екстравагантност - в село само аз имам такива сандъци, сам си ги правя и съм...пич!
То в този кош(ер) няма идея, а ти питаш за прилетните дъсчици. Това е някаква пошла екстравагантност - в село само аз имам такива сандъци, сам си ги правя и съм...пич!
Working....
При затопляне на времето освен страничните прелки ще отварям и прелките на предната страна за по добра вентилацияПървоначално публикувано от Юрий Цветков
Благодаря за мнениетоПървоначално публикувано от vanHanegem
аз също си ги правя сам
но не си позволявам да плюя на ляво и дясно
да си жив и здрав![]()
Това ми е ясно, питам защо дъсчиците на са хоризонтални, а наклонени.Първоначално публикувано от Георги Славов
долните прелки следят долната част на рамките в плодникаПървоначално публикувано от Юрий Цветков
ако са хоризонтални единия край ще бъде над нивото на рамката
а и това е прототип всичко все още е експериментално
със сигурност след 1 сезон ще знам предимствата и недостатъците му :D
Разбрах, благодаря.
Колегата Георги Славов може само да се гордее с новата придобивка.Кошера е прекрасен.За наклона на прелките е абсолютно прав.
Поздравления колега.
"Колкото повече,толкова повече". - Мечо Пух
Остави го "vanHanegem"тои още от стария форум проявява селски обноски,можеби защото гледа пчелите на селоПървоначално публикувано от Георги Славов
wink;
Здравейте,Dvidenov,Първоначално публикувано от dvidenov
Интересува ме приемате ли поръчки за изработка на тези лежаци?? Колко рамкови са, и каква би била цената при поръчка от 100 бр.
Благодаря предварително!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))