За тая цена биват а и тоя дет се е навил да ти ги прави 3,3см. дебели го бива лесно се не намират такива хора. Ама за какво е нужна тая дебелина не знам зимата няма да ги сгрее.Ама за чий е и това неподвижно дъно се чуда и мая няма никаква философия в направата на едно подвижно дъно а толкова възможности дава.А и балконската врата с терасата оти е у лево па се чуда и мая.Иначе всичко е тип топ.
Успех колега важното е да имаш удовлетворение и полза от пчелите а в какъв сандък са си е все тая.
Благодаря!
За региона, в който ги гледам, това е дебелината на която 90 % от пчеларите тук гледат. Не е толкова за зимата, колкото за лятото. Преди мен пчеларя е гледал на тази дебелина. Мен също ме посъветваха да избера тази дебелина. Имаше опция за подвижно или неподвижно, избрах неподвижно - аз не ходя често на пчелина, че да правя нещо с тия дъна. Отделно - миналата година ми се наложи да местя кошерите и с тия подвижни дъна стана голям филм, че тръгнаха да се разместват.
Не знам защо, и на мен ми направи впечатление, че всичко е изместено в ляво. Дори отвора на таблата е в ляво. Може би като сложиш отводка и е на 4 рамки да речем, да може да се развие по-бързо ?
Здравейте на всички!
Когато започнах темата, ясно написах, че съм абсолютно начинаещ и не декларирах какъвто и да е опит или знания. Получих множество отзиви и това ме стимулира да продължа напред вече 1 година без да се откажа, напротив - искам да добия още повече знания и умения за пчелите. Мненията и съветите, които получавам тук ги приемам на 90 % и ползвам за начина на отглеждане на пчелите до......снощи.....
Хора, спрете се. Какво показвате? Защо трябва да си ги мерим ? Винаги ще има някой с по-малко или никакъв опит от вас, както и някой с 3 пъти по-голям опит....
Има ли смисъл ? За кого и за какво го правим всичкото това всички ние ? Ако можете - помагайте, давайте съвети, изказвайте мнение, ако не можете - смирете се или пропуснете.
Моля да не превръщаме темата в махленска сбирка и да запазим добрия тон! Имам огромното желание като пиша тук - хем да съм полезен на себе си, когато питам, хем и да остане за някой след нас.
Благодаря!
Бъдете здрави!
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))