Абе луд човек все търси нещо.Гледал съм ти обявите, но не ме грабна. Сега я виждам на дървен кошер и съм заинтересован (трябва да се развивам-смяна на мисленето). Как ги харчиш. Или дай линк.
пп.колко събира?
пп. видях: 28 кинта. за две тенекии с мед си ги заслужава.![]()
Е,те това е приказка на аба.Гладни били неговите защото не ги хранил август.Добре,приемаме ,че ги е нахранил добре и си имат големи запаси.Според теб излиза,че при големи запаси вътре не посягат на чуждото.О мале,мале!Да видя ,няма да повярвам.Генетично е заложено при пчелата–Колкото повече,толкова още повече.Иначе нямаше да ядем мед,да го продаваме с игрички и да правим капитали.Някои,де!
Отворих днеска два кошера, повече не успях, че пристигнах късно на пчелина. За моя радост отварянето мина мирно и тихо, не като предишните прегледи, макар че през деня температурата мина 35 градуса. В единия пило няма никакво, горния корпус почти пълен с мед, а в магазина над найлона незапечатан на три пити. Пчели 10 + 3 междурамия Махнах магазина и найлона, каквото има в магазинните пити мисля да го центрофугирам и да им го върна. На втория кошер пило/ запечатано и покрай него малко открито/ на три пити от двете страни колкото длан с пръстите. В третия корпус отгоре над найлона 4 пити наполовина с незапечатан мед. Махнах го и него без кражба и нападение. Коренна разлика от предните два пъти. Това ми дава надежда утре да поотхвърля работа, ама да видим.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))