[QUOTE=Ангел Йосифов;84454]Последно,да режа или да не режа..[/QU =
Не режи , бе човек !
После ще черпиш .
Аз 40-сантиметров сняг съм виждал на 22 април преди около 15-16 години. Помня го, защото беше веднага след рождения ден на жена ми - пътувахме за Благоевград в слънце и след 2 дена се връщахме в 40 сантиметров сняг. И точно на Владая имаше поледица и задръстване от спрели коли. И помня, че полицаи ми бутаха Ксантията, защото не можеше да потегли.
25 срещу 26 май 1991 през нощта ,мокър ,тежък сняг ,истински Армагедон !Наваля около 30-40 см . . Помля дървета ,посеви ,жици ! Най-гъбарската година която помня и много плодородна !
Днес тук е 20 см, но за ЧЕЗ БГ е невиждано бедствие ! Цял ден е като дискотека :тока ,ту го има ,ту го няма !
Говорим за времето през 2016 .
Впрочем , сега започна годината , така че не можем да говорим кардинално за нея .
Все едно избираме кола или жена за 2016 -чакайте годината сега започна.
Дамяне,какво стана та не "вечеряхме".Май още не си "наточил" метлата.Аз още малко приключвам и асмата......
Май наблягаш на ментета...хи-хи-хи...А времето на вън е прекрасно...за да съм по темата.
Палим, палим бензинопила... 60 мнения - културно сме се представили
Цяла вечер четох и нищо не съм пил - там е проблема
Времето е много добро, но аз съм си свършил работата по пчелите.Да му мислят колегите, които слушат врели-некипели.
Зимна смъртност - 0 . Най-голямата мърша на пчелина, успя да избута зимата.
3-та година чакам да ми умрат пчелите. Прогнозата беше, че няма да изкарат и първата зима.
Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 06.02.2016 в 17:37.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Дамянич, няма лошо! Започвай лекциите!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))