Тази година пак ще вземеш пари при положение ,че заявиш същите бройки ,но ако искаш да увелитчиш най вероятно не.Искрен е много прав, информацията ми е подсказаха януари,но днес имах проверка от сертифециращия орган и ми я потвърди .Спомена че има възможност УЖ септември да се кандидатства а дано ама на дали.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
А, увеличението на бройката едва ли ще е проблем - щом веднъж си в "играта"(схемата с поет агро-екологичен ангажимент по мярка 214) - не ми звучи логично, въпреки че при работата и контактите с институциите няма много логични неща. Нямам изрична информация по тоя въпрос, ще питам, въпреки че казаха че ще са "отрязани" само 2013, т.е.т. не би следвало да има проблем с увеличение на бройката - никъде не са го споменали...
А какво точно са объркали тези умни червени кратуни,че сега се налага ние да берем ядове?
Само новите кандидати режат, тия от 2013 г.
Георги, объркали те, пари трябват, за по 30 лв на пенсионер...
Точно това коментирахме,2013 кандидатсвах със 100бр.,септември 2013 актоализирам на 150бр.,2014 сертифициращия орган ще ми вземе парите и за тези 50бр.но не се знае дали от фонда ще ми платят за увеличената бр.,май ще трябва по обстойна проверка да си направим ще има някаква врътка да на увъртят за да не платят.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
А най-странното е, че никакво смислено обяснение не се дава. Казват ти нулева година и толкова. Идиоти.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))